Ons Team

Jessy de Laet

Dierenarts

Mijn naam is Jessy de Laet, afgestudeerd in 2004 en sindsdien in vele praktijken gewerkt in binnen- en buitenland, waaronder Frankrijk, Suriname en Bonaire, waardoor ik alle ins en outs van de diergeneeskunde heb mogen ervaren en buiten de reguliere patiënten ook de meest extreme patiënten heb behandeld en geholpen. Ik heb dit altijd gezien als een extra uitdaging als dierenarts.
Uw huisdier is ook mijn zorg; Openheid en duidelijk communicatie en overleg met u als eigenaar staat voorop om zo samen te komen tot de beste behandeling van uw dier. Zelf heb ik 2 honden, Bo en Ice, een Mechelse Herder en een geadopteerde Bonairiaanse hond, mix Stafford., 3 lieve katten (Koos, Zazu en Maestro), 2 konijnen (Sue en Sam) en 6 brahma kipjes. Reizen is mijn grote passie, zo ook sporten.

Marianna Judd

Dierenarts

Hallo, ik ben Marianna Judd, dierenarts sinds 2007. Ik kom oorspronkelijk uit Engeland maar woon heel lang in Nederland. Ik heb bij verschillende praktijken in Noord Brabant en Zuid Holland gewerkt, en ben nu 1 dag in de week (soms vaker) hier te vinden.

Naast mijn werkzaamheden hier ben ik voornamelijk bezig met het uitvoeren van acupunctuur voor dieren, een eeuwenoude praktijk die je in kan zetten voor allerlei klachten, van artrose en hernia’s tot epilepsie en maagdarmproblemen, met prachtige resultaten.

Ik woon in Roosendaal met mijn man, zoontje en huisdieren. Naast tijd doorbrengen met mijn gezin, vind ik het leuk om te koken en bakken, lees ik graag en doe ik ook aan yoga en hardlopen.

Zenpets – Dierenacupunctuur

Nicole Lavrijssen

Dierenarts

Hallo, mijn naam is Nicole Lavrijssen en ik ben in 2008 afgestudeerd als dierenarts in Gent.
Ik ben inmiddels bij verschillende praktijken werkzaam en ik maak nu ook onderdeel uit van het team van “Jessy Dierenarts”.

Ik vind het heerlijk om het werk in de spreekkamer af te wisselen met operaties, en ik krijg er heel veel voldoening van om samen met u te kijken naar de meest optimale zorg voor uw huisdier.
Altijd fijn als zowel u als uw huisdier weer met een goed gevoel naar buiten gaan!

Ook ben ik moeder van twee pubers, hebben we zelf drie honden en onze lieve kater Joepie rondlopen en ga ik in mijn vrije tijd graag met mijn honden en paarden de bossen in.

Kyle van Vugt

Praktijkmanager-Anesthesist

Mijn naam is Kyle van Vugt ik ben afgestudeerd paraveterinair sinds 2020. Ik heb mijn afstudeerstage hier in Nederland bij Jessy Dierenarts gedaan en sinds dien nooit meer weggegaan.

Tijdens mijn opleiding heb ik ook internationale werker ervaring mogen opdoen in Kralendijk, Bonaire. Ik ben altijd zeer nieuwsgierig naar de diergeneeskunde geweest en heb tijdens mijn studie mezelf allround laten scholen, zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren en extra specialisatie paard.

Nadat ik ben afgestudeerd en begon te werken in de praktijk heb ik gemerkt dat mijn grootste interesse ligt bij de operaties met namen de Anesthesie. Na inmiddels wat jaren ervaring op te hebben gedaan heb ik de stap kunnen maken naar praktijkmanager binnen de kliniek.

Rens Heijdelberger

Assistent

Mijn naam is Rens Heijdelberger en ik ben met mijn gezin in 2020 in Bosschenhoofd komen wonen. Al 25 jaar ben ik met honden bezig en ik heb hier met veel trots zelfs mijn werk van kunnen maken.

Na 7 jaar als hondengeleider bij de Koninklijke Luchtmacht gewerkt te hebben ben ik begonnen als geleider explosieven speurhond op Schiphol. Hier ben ik via verschillende projecten en veel verschillende honden doorgegroeid naar eindverantwoordelijke instructeur van een totale groep van 30 honden.

Al deze verworven kennis deel ik met veel plezier en het werken met mens en hond is mijn grote passie. Het creëren van een nieuwe band of misschien het herstellen van de rust in een verstoorde situatie zijn mijn specialisaties.

Nu ik begonnen ben met mijn opleiding tot paraveterinair en ook enkele dagen in de week bij de kliniek mee loop kunt u mij ook hier tegenkomen. Ik ben altijd beschikbaar voor tips en adviezen en bent u natuurlijk ook welkom bij mij om een afspraak te maken voor een privé training.

Clear Spring Kennels

Anouk Nieuwstad

Assistente

Hallo, mijn naam is Anouk Nieuwstad, ik ben in 2023 afgestudeerd aan het Curio in Breda, zo heb ik ook mijn eind stage bij Jessy dierenarts gedaan. Ik heb zelf een hond en twee katten. Daisy is een kruising Labrador x Border Collie en is geadopteerd uit Spanje.

Ik ben Paraveterinair geworden omdat ik heel erg veel van dieren houdt. Daarbij is het contact met zowel dier als eigenaar ontzettend leuk. De afwisseling in het werk is ook ontzettend leuk, elke dag is anders.

Zo vindt ik telefoneren hartstikke leuk dus u zult me vaak horen en zien achter de balie bij Jessy Dierenarts.

Demi Mol

Assistente

Hallo, ik ben Demi Mol, paraveterinair in opleiding. Samen met m’n drie vrolijke viervoeters en parkietje woon ik in Kruisland. Hier ben ik vaak te vinden bij Hondentraining Kruisland, waar ik les bij de puppycursus, jonge honden en aanvullend Hoopers training geef.

Afgelopen jaar ben ik gestart met de 2-jarige sprintopleiding voor paraveterinair in ’s-Hertogenbosch. Na een gezellige en leerzame stage bij Jessy Dierenarts mag ik het team komen versterken. Naast het medische gedeelte van de opleiding specialiseer ik mezelf ook voor kynologisch instructeur en het gedrag van honden en katten.

Naast mijn grote liefde om met dieren te werken, vind ik sporten en creatief bezig zijn erg leuk om te doen. 

Samenwerkingen

Hoeksche Hof Dieren Crematorium
Clear Spring Kennels
Zenpets dierenacupunctuur
Corinne Somers Dierfysiotherapie
Nextmune

Meer informatie over ons team?

Neem vrijblijvend contact met ons.

Bestelling